LANSETA TAZURA ZX-270

Lansetele din seria TAZURA ZX sunt realizate din doua tronson de carbon 40T, avand ca producator cel mai important fabricant Japonez din piata de profil.  Modelul este identic cu  cel din seria RX, singura diferenta  fiind data de faptul ca este construit din doua bucati. 

Mai multe detalii

397,60 lei cu taxe

-30%

568,00 lei cu taxe

1118

Produs nou

Cu o greutate mai mica in comparatie cu modelele similare din seria ZS, lansetele TAZURA ZX pastreaza super senzivitatea unei lansete usoare si rigide, dar coboara plaja de gramaje pentru care se preteaza.
Greutatea lansetei redusa  si rigiditatea regasita numai pe varfurile de gama ale principalilor producatori de blank-uri din lume, fac din  TAZURA ZX  o lanseta extrem de rapida ce primeste aprecierea celor mai pretentiosi pescari de spinning.
Modelul pierde la capitolul greutate fata de "sora" dintr-o bucata, dar castiga la compactare in vedera transportului.
Lanseta dispune de seria de inele TIXO RSolution, varful de gama al Sea Guide.
Mandrina VSS  este prevazuta cu material EVA HIGH DENSITY.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI"

LUNGIME270cm
NR. TRONSOANE2
PUTERE7-35g
PUTERE MAXIMA120g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 20mm - 4mm
NUMAR INELE11
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 40T 'TORAY' JAPAN
LUNGIM TRANSPORT145cm
GREUTATE158g
GROSIME BLANK VARF2,3mm
GROSIME BLANK COTOR16,5mm
GEUTATE BLANK108
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie