LANSETA TAZURA RS-235 - 1T

Lansetele din seria TAZURA RS sunt realizate dintr-un singur tronson de carbon 40T, avand ca producator cel mai important fabricant Japonez din piata de profil.  

Mai multe detalii

376,60 lei cu taxe

-30%

538,00 lei cu taxe

1019

Produs nou

Din aprecierea tuturor pescarilor de spinning care au  folosit lanseta TAZURA RS rezulta ideea generala ca aceasta este una dintre cele mai rapide lansete de pe piata.
Puterea ridicata raportata la greutatea scazuta  genereaza o senzivitate maxima. 
Parametrii lansetei o plaseaza  in preferintele pescarilor de spinning "greu", cei care doresc un bat ce se preteaza  de la inteparea ferma a pestilor si pana la tot ce include pescuitul pe Dunare sau marile rauri.  Toate acestea folosind o lanseta de numai 140g !
Lanseta dispune de seria de inele TIXO RSolution, varful de gama al Sea Guide.
Mandrina VSS  este prevazuta cu material EVA HIGH DENSITY.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI".

LUNGIME235cm
NR. TRONSOANE1
PUTERE9-55g
PUTERE MAXIMA160g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 25mm - 5mm
NUMAR INELE11
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 40T 'TORAY' JAPAN
LUNGIM TRANSPORT240cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE148g
GROSIME BLANK VARF2,4mm
GROSIME BLANK COTOR14,8mm
GEUTATE BLANK93
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie