LANSETA HAKUYO WELS AKTION

Lanseta Hakuyo WELS ACTION ofera posibilitati multiple de folosire, de la pescuitul  pe balti si pana la pescuitul pe marile rauri sau din barca. Cu toate acestea batul are o greutate redusa, fiind placut in utilizare, aspect datorat in principal carbonului de calitate.

Mai multe detalii

110,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta este prevazuta cu inele de calitate, subtiri si rezistente, care accepta inclusiv folosirea firelor textile pe linia principala.
Lanseta WELS AKTION aduce reale avantaje si in situatia pescuitului din barca, datorita puterii  mari,  necesare ridicarii cat mai rapide a pestilor din butuci sau alte zone cu agataturi.
Fiind extrem de rezistenta , dar in acelasi timp usoara si comod de utilizat, lanseta are un bun semnal pe varf, asigurand un pescuit eficient si in situatia pestilor de talie mai mica.
Se produce in trei variante de lungime : 2,10m ; 2,40m  si 2,90m.
LUNGIME2,10m / 2,40m / 2,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE100 - 300g
ACTIUNERAPIDA
INELESIC 30 - 10MM
MANDRINADPS 18mm
LUNGIM TRANSPORT110cm / 125cm / 150cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE250g / 270g / 300g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie