LANSETA CLONC TAZURA VF 175 - 40 lbs

Lanseta pentru pescuit la clonc TAZURA VF 175 este construita dintr-un singur tronson si are o putere de  40lbs. 
Modelul VF  are o sensibilitate marita pe varf, dar imediat dupa indoirea acestuia in primii 20cm lanseta se intareste excesiv oferind o intepare ferma si un bun control al pestilor mari.

Mai multe detalii

357,00 lei cu taxe

1232

Produs nou

Noul model de lanseta pentru pescuit pe verticala vine cu un material inovator, plin in sectiune, cu proprietati de neegalat pentru acest stil de pescuit.
Materialul ofera o sensibilitate mare pe varful lansetei, care odata indoit in primii 20-25cm, intervine puterea foarte mare a lansetei data de restul batului. Acest lucru nu se putea realiza pe lansetele din carbon tubular datorita diferentei bruste de putere regasita pe blank, aspect ce vulnerabilizeaza lansetele din carbon, acestea cedand foarte usor in astfel de zone.
Lanseta TAZURA pentru pescuit la clonc este practic indestructibila in conditii firesti de utilizare, neexistand pe piata mulinete a caror frana sa nu cedeze in fata acestui blank.  In testele facute cu lanseta am reusit sa ridicam pana la 10kg, dupa care toate mulinetele au cedat.  
Lanseta rezista la greutati de pana la 20kg.  Acesti parametrii au fost atinsi prin proiectarea actiunii lansetei ( sensibila pe varf si foarte puternica in rest ) si nu pentru a ridica asemenea greutati. Rezistenta foarte mare a lansetei a fost realizata indirect.
Cu toate acestea, chiar daca lanseta are o putere incredibila, blank-ul este foarte subtire, iar greutatea intregului ansamblu ramane scazuta.
Lanseta pentru pescuit la clonc TAZURA este prevazuta cu inele de la cunoscutul producator Sea Guide, seria MRG LS fiind dedicata inclusiv pescuitului marin pe verticala, unde se regasesc pesti la fel de puternici ca si somnul.
Manerul este confectionat din material EVA HIGH DENSITY, iar mandrina Sea Guide are o constructie robusta si marimea 22mm.
Inelul de varf are ceramica supradimensionata pentru ca firul sa nu frece pe partea metalica in pozitia de asteptare.

Caracteristici: 
- putere 40lbs 
- greutate blank 355g 
- diametru blank pe varf  3mm
- diametru blank in apropierea manerului 10,6mm
- diametru maner 29 mm
- inele Sea Guide MRG



Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie