LANSETA FL BLIXEM 3,75lbs

Noua lanseta BLIXEM de la FL ridica standardele acestui brand la un alt nivel. Modelul vine cu panza 3K pe toata lungimea blank-ului , iar accesoriile de calitate  completeaza caracteristicile unei lansete de top.

Mai multe detalii

272,00 lei cu taxe

-20%

340,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta BLIXEM este prevazuta cu inele tip K SLIM 50-12mm si mandrina Fuji de 18mm.
Panza 3K ofera un finisaj de exceptie si un plus de rezistenta la zgarieturi sau lovituri.
Lanseta are lungimea de 3,90m si o putere de 3,75 lbs.

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,75 lbs
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 18mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE470g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie