LANSETA HAKUYO SPOD MTX UNI BLACK EDITION

Noul model de spod MTX UNI de la Hakuyo vine cu o putere mai mica in comparatie cu deja consacratul MTX 14 SPOD.  Lanseta pastreaza linia BLACK EDITION si dispune de seria de inele tip K SLIM.

Mai multe detalii

370,00 lei cu taxe

901

Produs nou

SPOD-ul MTX UNI are o putere de pana in 5lbs fiind o lanseta ce poate arunca cu incredere bulgarii de nada sau spomb-urile mari.  Greutatea redusa de numai 520g ii confera calitatea unei lansete usor de utilizat, iar puterea ridicata completeaza cerintele unei lansete dedicate naditului la distanta.
Accesoriile formate din seria de inele K SLIM  si mandrina de calitate duc noul spod de la Hakuyo pe o treapta superioara a lansetelor destinate naditului.
Lanseta este disponibila in varianta de 3,90m.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE5 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINAHAKUYO 20mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
GREUTATE520g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie