LANSETA HAKUYO MTX 7 BLACK EDITION

HAKUYO MTX 7  este o lanseta cu o greutate redusa, destinata pescuitului cu monturi usoare sau a celui plantat, unde solicitarile lansetei nu sunt duse la extrem.
Lanseta vine in acest an cu toate componentele de culoare neagra, completand seria BLACK EDITION la aniversarea celor 10 ani de MTX pe piata din Romania.

Mai multe detalii

225,00 lei cu taxe

Produs nou

Modelul HAKUYO MTX 7 BLACK EDITION iese in evidenta cu greutatea mica, caracteristica ce o regasim numai la modelele de top, dar si cu un pret mai mult decat accesibil pentru o lanseta destinata pescuitului la crap.
Nu este o lanseta pentru pescuitul la distante mari, sau pentru nadit cu greutati mari, cum ne-am obisnuit in gama MTX, dar acopera foarte bine cerintele unui pescuit obisnuit si toate situatiile in care puterea lansetei nu este o necesitate.
Se poate folosi cu monturi de maximum 100-110g.
Lanseta vine in urmatoarele  variante de lungime: 3,90m si 3,60m.
LUNGIME3,90m / 3,60m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4lbs / 3,5lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELESIC 50 - 12mm
MANDRINADPS 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m / 190m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE430g / 370g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie