LANSETA HAKUYO MTX TOP

MTX TOP iese in evidenta prin seria de inele 50-16mm si prin finisajul cu panza 3K. Lanseta este situata ca putere sub MTX CLASS, dar pastreaza in mare parte parametrii varfului de gama.

492,80 lei cu taxe

-12%

560,00 lei cu taxe

Produs nou

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELESIC SLIM 50 - 16mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON SI PANZA 3K
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GARANTIE1 AN
GREUTATE430 g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
În cazul în care orice unitate, accesoriu sau document lipsește din pachet, te rugam să ne anunţi în termen de 48 de ore de la primire. În caz contrar, societatea noastră nu îşi asumă nici o despăgubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugăm să verifici atent conţinutul întregului pachet , în conformitate cu cele menţionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie