LANSETA HAKUYO MTX TOP

MTX TOP este o lanseta ce  se poate compara cu varfului de gama, respectiv MTX CLASS.  Ambele lansete ies in evidenta cu finisajul panzei de carbon 3K , ce confera o rezistenta mare la zgarieturi , la eventuale lovituri si totodata creste puterea lansetelor. Cu toate acestea, MTX TOP este o lanseta mai blanda ca putere,  permisiva in aruncari, ce este pe gustul majoritatii pescarilor, nu neaparat a celor mai puternici.
Inelele slim tip K  si mandrina Fuji completeaza calitatile lansetei.

460,00 lei cu taxe

Produs nou

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELESIC SLIM 50 - 16mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON SI PANZA 3K
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE430 g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie