LANSETA HAKUYO MTX UNI BLACK EDITION

Productie a anului 2018, modelul HAKUYO MTX UNI pastreaza calitatile  lansetei MTX14, venind cu un plus de putere datorat unei conicitati mai pronuntate a blank-ului. Noul model confectionat din carbon 36T , este dotat cu  inele tip K  si mandrina Fuji, toate accesoriile fiind  de culoare negra. Culoarea blank-ului  completeaza linia propusa pentru anul 2018 si anume "BLACK EDITION".

Mai multe detalii

430,00 lei cu taxe

156

Produs nou

Pastrand calitatea carbonului si greutatea blank-ului de la MTX14, lanseta MTX UNI BLACK EDITION a fost creata cu o conicitate mai pronuntata, obtinand astfel  o actiunea ridicata si implicit o lanseta mai rapida. In acest mod, parametrii necesari aruncarilor la mare distanta au crescut. 

In anul 2018 lanseta  vine echipata cu noua serie de inele tip K, cu  inelul de plecare de 50mm extra slim, model rar intalnit inclusiv la marii producatori de lansete. In general, aceasta serie de inele se regaseste numai pe lansete cu costuri  ridicate.
Inelele tip K SLIM prezinta avantaje in fata inelelor  comune, chiar si daca acestea aveau o calitate ridicata ( ceramica subtire ).
Aici putem aminti:
- forma inelelor tip K SLIM  diminueaza formarea buclelor in lansare si asigura o mai buna desfasurare a firului.
- inelele tip K SLIM au ceramica foarte subtire , acest lucru asigurand o greutate redusa.
- inelele tip K SLIM, prin constructia partii metalice, ce acopera in mare parte inelul, asigura o foarte buna protejare a pastilei ceramice la lovituri.
- nu in ultimul rand, forma inelelor tip K SLIM da un cu totul aspect  lansetelor,  constructia partilor metalice fiind mult mai putin vizibila ca in cazul inelelor clasice, ansamblul iesind in evidenta prin suplete.

Lanseta este disponibila in varianta de 3,90m.

     GARANTIE COMERCIALA  LANSETA  MTX UNI - 3,90m

   Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru lanseta MTX UNI cu lungimea de 3,90m   este de UN AN.   Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.

   Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar* cu o valoare de pana la 700 lei* ce prezinta:

  1.  avantaje legate de  parametrii  specifici  aruncarilor la  mare  distanta  (parametrii aferenti carbonului cu puritate ridicata, cu adaosuri reduse de fibra de sticla ) :

-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o putere mai mare. ( teste )
-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o actiune mai rapida. ( teste )
-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita este mai rezistenta la rupere. ( teste similare aruncarii )
-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta are o revenire mai buna ( stabilizarea lansetei dupa aruncare )

 2.  piese componente corespondente cu calitati superioare:
-  mandrina ( recunoscuta mai buna  sau cu pret de catalog mai mare )
-  inele ( mai rezistente ca materiale, mai usoare, cu ceramica mai subtire, sau cu proiectarea superioara a formei )
-  spigot ( mai sigur la demufare – teste )

   Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.

 *Prin “produs similar” se intelege orice lanseta de crap din afara gamei MTX ,cu aceeasi lungime si cu aceeasi greutate ( sau mai mica) a blank-ului,  iar pretul de maximum 700 lei pentru un astfel de produs  trebuie sa fie cel cu amanuntul, sa se regaseasca in  magazinele online de pe teritoriul Romaniei si sa nu fie obiectul unei promotii.

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4lbs
ACTIUNERAPIDA
INELESIC SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE430 g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie