LANSETA MTX 6 3,90m-4,5lbs Mărește

LANSETA HAKUYO MTX 11

HAKUYO MTX 11 este o lanseta cu putere scazuta de numai 3,5lbs, in care a fost investit material de calitate cu scopul de a proteja lanseta la depasirea greutatii optime de aruncat, lucru des intalnit in pescuitul de la noi si care pe lansete de 3,5 lbs duce de multe ori la cedarea batului. Acest lucru se justifica prin faptul ca nicio lanseta din acest model nu a fost rupta in 5 ani de cand se afla pe piata de la noi.

Mai multe detalii

333,00 lei cu taxe

-10%

370,00 lei cu taxe

12

Produs nou

Plusul de rezistenta vine din concursurile de casting din Bulgaria si Ungaria 2015, unde lanseta a castigat categoria de putere, categorie in care au cedat mai multe modele consacrate.
Astfel lanseta HAKUYO MTX 11 imbina elasticitatea dorita de o categorie a pescarilor, cu rezistenta garantata a blankului, ambele sub o greutate redusa, singurul aspect real care se poate numi  "placere in utilizare sau in drill".
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,5 lbs
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE420 g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie