LANSETA TAZURA RS-40T NEW CONCEPT

Noul model de lanseta TAZURA vine pe un blank de MTX 14 imbunatatit cu carbon 40T  'TORAY", inele SEA GUIDE TIXO RSolution si mandrina Fuji.  


Mai multe detalii

493,00 lei cu taxe

-15%

580,00 lei cu taxe

1126

Produs nou

Lanseta TAZURA RS-40T  depaseste parametrii functionali ai modelului MTX 14, iar inelele  TIXO RSolution, varf de gama al SEA GUIDE, cu asezarea pe blank in seria  NEW CONCEPT ( 9 inele ) ,  ridica modelul in apropierea varfului de gama MTX CLASS NEW CONCEPT.
Lanseta are o greutate redusa, putere mare, iar inelele de maxima calitate usureaza tronsonul de varf si dau o revenire de exceptie.
Astfele au fost obtinute caracteristicile unei lansete ce ofera maxima performanta, toate acestea sub un aspect slim si finisaje de calitate.
Modelul este prevazut cu mandrina FUJI de 20mm.

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNERAPIDA
INELESEA GUIDE TIXO RS 50mm - 8mm
NUMAR INELE9
MANDRINAFUJI
MATERIALCARBON 36T + 40T 'TORAY"
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE430g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie