LANSETA HAKUYO MTX CLASS

Productie a anului 2014 , MTX CLASS este varful de gama pentru lansetele Hakuyo.
Lanseta este construita din carbon de cea mai buna calitate  40T, avand ca strat de finisare panza de carbon 3K, ce confera un aspect fara cusur, durabil si foarte rezistent la zgarieturi. 
Inele sic tip SLIM K prezinta o forma speciala ce diminueaza riscul de incurcare a firului in aruncare.


Mai multe detalii

950,00 lei cu taxe

001

Produs nou


Cu o greutate de numai 430g si cu o putere pe care o regasim numai pe lansetele pentru aruncari extreme, MTX CLASS detine parametrii ideali pentru a fi considerata cea mai buna lanseta de crap, in ceea ce priveste pescuitul la distanta. Acest lucru este sustinut de concursul Hakuyo Casting Cup 2014 , unde MTX CLASS a devansat categoric toate celelalte lansete aflate in concurs. Au fost reusite cu aceasta lanseta  nu mai putin de opt aruncari de peste 200m, performante ce  nu au mai fost obtinute niciodata in concursurile de casting de la noi, pana la acel moment. Totodata cu MTX CLASS a fost obtinut un nou record national de casting, cu o aruncare de 214m !
Acum, lanseta a ajuns sa fie preferata de majoritatea pescarilor de top din Romania si de majoritatea aruncatorilor de casting de la noi. Din cele 18 echipe participante in finala Campionatului National 2017 , 15 dintre acestea foloseau lansete MTX CLASS.  
Lotul Campion National de Pescuit la Crap 2017 -  CLUB CRAP CORBU , Vicecampion Mondial si Campion Mondial pe Echipe in anul 2017, a ales sa pescuiasca la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap cu  lansetele MTX CLASS !

     GARANTIE COMERCIALA  LANSETA  MTX CLASS

   Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru lanseta MTX CLASS  este de UN AN.   Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.

   Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar*  ce prezinta  avantaje legate de unul dintre  parametrii  specifici  celor mai bune lansete pentru aruncari la  mare  distanta . Astfel, daca la aceeasi greutate ( sau mai mica ) a blank-ului lanseta gasita prezinta unul din urmatoarele aspecte:
-  are o putere mai mare. ( teste, fara sa se ia in calcul specificatiile tehnice )
-  are o actiune mai rapida. ( teste, fara sa se ia in calcul specificatiile tehnice )
-  este mai rezistenta la rupere. ( teste similare aruncarii )
-  are o revenire mai buna ( stabilizarea lansetei dupa aruncare )
atunci clientul poate sa returneze produsul si sa primeasca integral costul acesteia inapoi.

Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.

*Prin “produs similar” se intelege orice lanseta de crap, cu aceeasi lungime si cu aceeasi greutate  sau mai mica a blank-ului, indiferent de pret.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNERAPIDA
INELESIC SLIM 50 - 16mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON SI PANZA 3K
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE430 g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie