HUSA PENTRU 4 LANSETE CRAP 145cm

Husa  pentru 4 lansete crap de 3,90m din trei tronsoane prevazuta cu buzunare pentru mulinete.

Mai multe detalii

160,00 lei cu taxe

1249

Produs nou

Husa pentru lansete este confectionata din material buretat si are posibilitatea de fixare a lansetelor prin prindere tip "arici" si buzunare pentru fiecare tronson in parte. Este prevazuta cu perete despartitor din material gros, pentru ca tronsoanele sa nu se atinga intre ele la transport.
Compartimentul destinat mulinetelor are pereti despartitori din material buretat.
Dimensiuni compartiment mulinete ( lungime x latime x grosime ) 40x44x22cm  ( buzunarele sunt mai late ca husa )
Lungime  husa 145cm.
Latime husa  34cm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie