MONOFILAMENT M-LINE MARO 1200m

M-LINE MARO este un monofilament  ale carui principale caracteristici sunt maleabilitatea si rezistenta ridicata. 
Firul se pastreaza foarte bine in timp avand un material rezistent la factorii chimici din natura si la radiatiile UV. 
Culoarea maro asigura un bun camuflaj in mediul acvatic si totdata pigmentul inchis nu afecteaza calitatea materialului, M-LINE MARO avand cele mai ridicate proprietati mecanice din gama. ( rezistenta la nod, maleabilitate, rezistenta in timp, ...) 
Fir exclusiv Dan Mitranescu pentru a garanta calitatea, prospetimea, diametrul real si lungimea tronsoanelor.

Mai multe detalii

43,00 lei cu taxe

Produs nou

Monofilamentul M-LINE MARO  nu se "matuieste", nu isi schimba culoarea si nu devine rigid, asa cum se intampla cu majoritatea firelor colorate in masa, cu structura opaca, sau a celor cu pigment fluorescent.
Firul are elongatie scazuta si este recomandat inclusiv pescuitului plantat la mare distanta, oferind prin aceasta caracteristica un bun control al pestilor.
Monofilamentul se pastreaza foarte bine in timp avand un material rezistent la factorii chimici din natura si la radiatiile UV.

Firul este disponibil in urmatoarele dimensiuni:
- 0,25mm - 12kg
- 0,30mm - 16kg
- 0,35mm - 19kg
- 0,40mm - 21kg
- 0,45mm - 23kg
- 0,50mm - 25kg

Tamburul contine 1200m monofilament.
Eticheta de pe tambur  poate sa difere.


Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie