FIR TEXTIL TUF LINE XP 0,79mm VERDE 121kg Mărește

FIR TEXTIL TUF LINE XP 0,79mm VERDE 121kg 137m

Fabricarea firului textil Tuf-Line XP si se bazeaza pe impletirea la o tensiune foarte mare a spirelor.
Rezultatul, cel mai compact fir disponibil pe piata la ora actuala. Prin compactarea fibrelor in timpul procesului de fabricatie, Tuf-Line XP a devenit mai subtire in diametru, mai puternic si mai rezistent la abraziune, oferind in acelasi timp o rezistenta la nod exceptionala si suplete maxima.

Mai multe detalii

92,50 lei cu taxe

-50%

185,00 lei cu taxe

Produs nou

Firul textil Tuf Line XP Verde 0,79mm - 121kg  este recomandat atat  liniei principale cat si monturilor din pescuitul somnului la clonc.
Rola contine 137m fir textil.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie