FIR TEXTIL CLONC 8 BRIDE

Fir multifilament impletit in 8 spire destinat cu precadere pescuitului de somn la clonc.
Textilul iese in evidenta prin rezistenta maxima raportata la diametru si prin forma compacta, greu de gasit la firele textile groase.

Mai multe detalii

0,60 lei cu taxe

Produs nou

Calitatile unui fir textil pentru pescuit la clonc constau in a fi cat mai subtire, cu avantajul ca "taie apa" si montura ramane sub barca fara sa iasa in afara ariei depistate de sonar si sa fie cat mai rezistent pentru ca lupta cu un somn mare, destul de des intalnita intr-un asemenea gen de pescuit, sa nu se termine nedorit prin ruperea firului. Este motivul pentru care compromisul asupra calitatii nu trebuie sa existe. Stim acest lucru si am tinut cont de el, motiv pentru care am reusit ca la o dimensiune de  0,70mm - 0,90mm sa obtinem o rezistenta la rupere mai mare cu 30% fata de firele uzuale cu aceeasi dimensiune.

Plusul pentru acest multifilament pentru clonc vine de la structura maleabila, tesuta foarte des in 8 spire, aspect ce reduce "rontaitul" pe inele regasit la firele textile groase.
Culoarea firului este verde-kaki si da posibilitatea ca textilul sa fie colorat cu markere permanente pentru a se nota reperele de adancime, in situatia in care acest lucru se practica.
Firul textil este identic ca structura cu HAKUYO EVOLUTION 8 BRIDE, fir recunoscut pentru calitate in lumea pescuitului la crap  si a fost adus special pentru pescarii de clonc in varianta bulk si dimensiuni groase, cu avantajul de a oferi un produs de top la un pret minim.

Firul textil pentru clonc este produs in doua dimensiuni :
0,70mm - 108kg
0,90mm - 148kg

Pretul este pe metru si se pot comanda tronsoane in functie de necesitate.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie