BUZZ BAR INOX CU CONECTORI RAPIZI

Buzz barr din inox prevazut cu doua posturi formate din conectori rapizi incorporati.

Mai multe detalii

55,00 lei cu taxe

1044

Produs nou

Buzz barr-ul este confectionat din inox masiv de calitate si prezinta finisaje fara cusur.
Conectorii au partea inferioara prinsa direct pe bara buzz bar-ului, sunt confectionati din inox !  si prezinta o cuplare ferma.
Piesele componente sunt din inox masiv, iar prinderile sunt pe baza de surub din inox cu cap imbus.
Inaltime totala conector , de la bara si pana la capatul superior: 5cm. 
Distanta dintre posturi este de 25cm.
Diametru bara 13mm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie