MEAT RIG SHOT 150g Mărește

MEAT RIG SHOT TARE 150g

Aceste boilies-uri au la baza mixurile si lichidele pe care le folosim in productia nadelor din gamele Premium Meat si Premium Sweet, dar in dozaje specifice momelilor de mare atractie.
Meat RigShot contin betaina, Meatamino, Meataroma, ulei esential de piper negru, acid N-butiric, Natural CSL, ulei de somon, Robin Red, GLM, SSS, canepa, precum si alte ingrediente importante.

Mixul care sta la baza boiliesurilor de carlig Premium Meat are o mare valoare nutritiva, complex si echilibrat, Premium Meat-Mix face parte din categoria nadelor HNV si contine ingrediente de cea mai buna calitate provenite atat de la cele mai cunoscute companii in domeniu din Anglia cat si produse calitative din Romania.

Mai multe detalii

15,20 lei cu taxe

-20%

19,00 lei cu taxe

Produs nou

Acest mix HNV are un continut proteic foarte ridicat, asigurat de faina de peste LT, proteina din zer si cea din soia, care asigura nutrientii necesari alimentatiei crapului. Impreuna cu Sluis CLO, amidon de porumb si lapte praf, acestea  se completeaza perfect intr-un mix care se ruleaza cu mare usurinta.

Robin Red-ul, Betaina, extractul de GLM si diversele seminte contribuie la cresterea atractivitatii acestor boiliesuri, atat in continut cat si in prezentare.

Boiliesurile de carlig Premium Meat contin peste 25 ingrediente, mixul premium, alaturi de lichidul nutritiv, Meat-Liquid si SSS/oua realizeaza echilibrul aproape perfect care determina succesul unei partide de pescuit.

Recomandam aceste boiliesuri ca unele special “de competitie” datorita complexitatii lor si rezultatelor demonstrate.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie