SET 4 AVERTIZORI CU STATIE BARACUDA TLI28

Set de 4 avertizori  ce iese in evidenta prin comunicarea bidirectionala intre senzori si statie, aceasta avand atat functie de receptionare a avertizorilor, cat si posibilitatea de reglare a acestora de la distanta, pe volum, ton si sensibilitate.

Mai multe detalii

530,00 lei cu taxe

697

Produs nou

- Set compus din 4 avertizoare performante TLI28 cu functii de volum, ton si sensibilitate. Ledurile avertizorilor se vor aprinde in una dintre culorile: rosu, albastru, verde sau galben
- Sunetele pot fi setate diferit pentru fiecare avertizor in parte, receptorul urmand a prelua acelasi tip de sunete emise de fiecare avertizor
- Sunete diferite pentru functiile DROP/RUN
- Coloana luminoasa albastra ce semnalizeaza diferit pentru functiile DROP/RUN
- Functie antifurt
- Functie baterie slaba
- Functie lumina de veghe de noapte
- Led albastru pentru testare
- Mufe jack
- Doua tije stabilizatoare pentru fiecare avertizor
- Receptor cu taste si leduri de diferite culori pentru fiecare avertizor in parte. Din receiver se poate regla sensibilitatea, tonalitatea si volumul fiecarui avertizor chiar si de la distanta
- Culoare negru mat
- Valigeta pentru transport cu burete pe interior
- Baterii incluse: 4x9V (pt. avertizori) si 3x1,5V (pt. statie)

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie