SET 4 AVERTIZOARE TLI029 Mărește

SET 4 AVERTIZOARE BARACUDA TLI29

Set de avertizori BARACUDA TLI29 este compus din 4 avertizoari digitali cu led-uri si taste: on-off, sensibilitate, volum si ton. Fiecare avertizor este dotat cu o mufa pentru cuplarea la swinger-ul cu iluminare;

Mai multe detalii

150,00 lei cu taxe

221

Produs nou


Avertizoarii BARACUDA TLI29 sunt dotati cu:
Senzor de lumina (ledurile se aprind cand lumina ambientala scade)
Lumina de veghe
Sistem “Drop & Run” (emiterea unui semnal sonor si luminos daca pestele trage)
Culoare neagra (fibra carbon)
Setul include 4 baterii de 9V;
Cutia este antisoc din plastic dur, avand burete de protectie pe interior.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie