AVERTIZOR VIBRO HAKUYO

Avertizor acustic si luminos, cu prindere pe lanseta, actionat de vibrarea specifica a lansetei atunci cant pestele se inteapa.

Mai multe detalii

33,00 lei cu taxe

Produs nou

Avertizorul VIBRO prezinta urmatoarele caracteristici:
- buton on/off
- buton reglare volum.
- functia MUTE asistata de clipirealed-urilor.
- lumini culoarea albastra cu vizibilitate maxima si pe timpul zilei.
- curea reglabila pentru o fixare ferma pe lanseta.
- rezistenta maxima la  ploaie sau la scufundarea de scurta durata in apa.
Avertizorul este actionat de vibrarea lansetei atunci cand pestele trage. Sistemul este perfect reglat pentru a nu da semnale false la micile miscari ale lansetei datorate curentului apei sau a vantului.
Avertizorul VIBRO are un consum foarte mic, redus la zero atunci cand avertizorul este in asteptare.
Astfel, cu un set de baterii de calitate poate sa functioneze un intreg sezon de pescuit.
Functioneaza cu 3 baterii LR44 ( AG13)

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie