ADITIV CARPING Mărește

LAPTE DE PORUMB AROMAT CARPING 250ml

Aditiv cu bune rezultate in pescuitul crapului si al pestilor pasnici.
Dens si cu o aroma specifica deosebita, acest extract din porumb are un rol important in procesul de digerare a nadei de catre crap.

Mai multe detalii

5,00 lei cu taxe

Produs nou

Este un excelent lichid nutritiv si unul dintre cei mai buni atractanti in pescuitul crapului.
Se poate folosi in componenta oricarui tip de mix, intr-un dozaj de 80ml/kg mix.
Laptele de porumb se poate folosi la prepararea boiliesurilor solubile, situatie in care se dilueaza 1/1 cu apa.
Arome disponibile : miere,  pruna,  squid,  usturoi si  anason.
Flaconul contine 250ml lapte de porumb aromat.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie