LAPTE DE PORUMB NATURAL 1000ml Mărește

LAPTE DE PORUMB NATURAL 1000ml

Laptele de porumb este un ingredient de baza, care poate fi folosit la producerea boiliesurilor, peletelor, pastei solubile, precum si in compozitia oricarei nade: groundbait, amestec de seminte, mamaliga etc, rolul principal al acestuia fiind acela de a dispersa particulele din nada, la contactul cu apa.

Mai multe detalii

15,00 lei cu taxe

Produs nou

Trebuie sa spunem ca pe langa rolul sau principal de dispersie a particulelor, laptele de porumb Carping Club are inca un rol, cel putin la fel de important si anume acela de conservant 100% natural.
SSS mai are si rol de indulcitor si este un excelent liant, de asemenea mentine fragezimea boiliesurilor, pastrandu-le „proaspete” pentru mai mult timp.
Se poate folosi ca atare sau se poate dilua cu apa calduta in raport de maxim 1:1. 
Formula Soluble Sweetcorn Shot- Carping Club este creata special pentru a putea fi folosita si direct pe locul de pescuit, fara a necesita incalzire!
Dozaj recomandat: 1 litru SSS reprezinta echivalentul a 20 oua.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie